Over Unizo Brugge

ONDERNEMERSNETWERK VOOR GROEI EN WELVAART

UNIZO Brugge behartigt de belangen van ondernemers bij het stadsbestuur, in de media en de publieke opinie. Via belangenbehartiging, advies, begeleiding en informatie werken we aan een ondernemersvriendelijk beleid in onze stad.

IEDERE ONDERNEMER TELT

UNIZO Brugge verenigt alle ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in de stad. Eenmanszaak of groei-KMO? Zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep? Jong, oud, man, vrouw, ambachtelijke beroepen, winkeliers, freelancers … We zijn er voor iedereen en dat in alle sectoren.

GROOTSTE ONDERNEMERSORGANISATIE VAN VLAANDEREN ÉN BRUGGE

UNIZO Brugge is stevig verankerd met niet minder dan 1500 leden. Het bestuur is samengesteld uit ondernemers zoals uzelf en wordt bijgestaan door de provinciale medewerkers van UNIZO West-Vlaanderen. Hierdoor kan UNIZO een actieve rol spelen in adviesorganen zoals Raden voor Lokale Economie, Gemeentelijke Commissies voor Ruimtelijke Ordening, Milieuraden … Zij volgen het gemeentelijke beleid op de voet op en leggen de nodige contacten met alle mandatarissen. Ook op provinciaal, Vlaams, federaal en Europees niveau zorgt UNIZO uiteraard voor gelijkaardige contacten.

MET STERK ADVIES EN INFORMATIE

UNIZO-leden zijn geïnformeerde ondernemers. Dagelijks kunnen ze terecht voor persoonlijk advies via de gratis UNIZO ondernemerslijn. Met publicaties zoals ZO magazine, de adviesbrief, de UNIZO website en de maandelijkse pockets houden ze de vinger aan de pols. Zo ondernemen ze efficiënter.

EEN GARANTIE VOOR EEN RIJK NETWERK

UNIZO dat is een stevig aanbod van infosessies, cursussen en events. Ondernemers leren er bij. Maar ze versterken ook hun netwerk, ze leggen contacten en voelen meer dan ooit dat ze er niet alleen voor staan. Want UNIZO is overal dichtbij. Al is het via het Weekend van de Klant, de Dag van de Ondernemer of via de meer dan 300 lokale werkingen overal in Vlaanderen en Brussel.

EEN STERK TEAM TOT UW DIENST

UNIZO Brugge wordt ondersteund door een team van gemotiveerde en deskundige medewerkers. Maar u als ondernemer bent de ruggengraat van onze organisatie! We garanderen uw inbreng via onze lokale en regionale ondernemersverenigingen en via alle aangesloten sectororganisaties. Als vereniging die interne democratie hoog in het vaandel voert, hebben de leden-ondernemers altijd het eerste en het laatste woord bij UNIZO Brugge.

CONTACTEER ONS

Meer weten over fiscaliteit, milieuwetgeving, handelspraktijken, energiebeleid, ruimtelijke ordening of mobiliteit? Contacteer ons voor de meest actuele info nuttig voor jouw onderneming. Ook voor de begeleiding van starters en KMO’s kan u bij UNIZO Brugge.

Meer weten over UNIZO? Download de UNIZO voorstellingsbrochure of het UNIZO activiteitenverslag of neem contact met ons op. Dit kan via ons nationaal secretariaat maar ook dicht in uw buurt.

Een reactie achterlaten