Posted on Leave a comment

Ondernemer in de kijker: Bjorn Ruysschaert – Upgrade Interieur

In dit maandelijkse segment, zetten we één van onze UNIZO-leden in de kijker. De eerste ondernemer die we spraken was Bjorn Ruysschaert van Upgrade Interieur. Bjorn startte Upgrade samen met zijn broer. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een gekende partner voor renovatiewerken en zijn ze alom aanwezig in het straatbeeld door hun herkenbare bestelwagens.

Gekend voor hun hoogstaande afwerking en prachtige maatwerk, maken ze zich ook sterk door hun totaalaanbod. Eén aanspreekpunt voor een volledig renovatieproject, zo maken ze het voor hun klanten zo praktisch mogelijk.

5 vragen aan Bjorn Ruysschaert

  • Omschrijf uw bedrijf in 3 woorden

Kwalitatief, meedenkend, toekomstgericht

  • Hoe bent u ertoe gekomen om deze job uit te oefenen?

Het originele concept van Upgrade, waar vooral interieurwerken werden aangeboden, groeide langzaam aan uit tot het huidige bedrijf. Er bleek een grote vraag naar een renovatiebedrijf waar mensen terecht konden voor verschillende werken zonder dat er evenveel contactpersonen aan te pas kwamen. Één aanspreekpunt voor de totale renovatie van een woning, dat concept groeit steeds verder naar meer commerciële klanten en grotere projecten.

  • Waarin onderscheidt u zich van uw concurrentie?

Service, kwaliteit en de snelheid van uitvoeren. We proberen mensen altijd zo snel mogelijk te woord te staan. Ook bieden we een totaalpakket voor renovaties aan waardoor de klanten niet voor elk onderdeel bij een ander bedrijf moeten aankloppen. Wij verzorgen alle werken en hun opvolging. Alles is gecentraliseerd.

  • Is er iets waar u echt trots op bent? Iets dat u in een spotlight wil zetten?

In onze eigen atelier maken we zeer mooi maatwerk. Naarmate er meer exclusieve projecten door ons worden verwezenlijkt, passeren ook meer exclusieve houtsoorten de revue. Toch blijft het ook aangenaam om een strakke, witte keuken te bouwen waar we dan extra aandacht besteden aan de functionaliteit.

Daarnaast zetten we ook steeds meer in op onze afwerkingstechnieken. Vooral de Mortex-techniek zetten we graag in de kijker.

  • Wat wil u in de toekomst verwezelijken?

Momenteel zijn we met enkele grote projecten bezig maar we kijken natuurlijk steeds verder. In de dichte toekomst bestaat de mogelijkheid om enkele buitenlandse projecten uit te werken. Daarnaast willen we altijd blijven verbeteren.

Upgrade Interieur verzorgt als uw renovatiedromen. Meer informatie vindt u op hun website upgrade-interieur.be

Een reactie achterlaten